Selecteer een pagina

OVER ONS

Doos vol liefde… Roosindoos…

 

Informatie en verzorging Roosindoos Longlife rozen

De rozen van onze Roosindoos Longlife collectie zijn echte, vers geplukte rozen die met zorg zijn geconserveerd. Via een zorgvuldige methode zijn onze rozen geprepareerd, zodat je er ten minste één tot twee jaar plezier aan beleeft.

De rozen van Roosindoos worden op een zorgvuldige en milieuvriendelijke manier geconserveerd. Dankzij die behandeling kan je jarenlang van de stralende kleuren genieten. Onze Roosindoos longlife rozen hebben geen water of andere verzorgingsmiddelen nodig. Ze bloeien volledig vanzelf. Daarbij zijn ze 100% biologisch afbreekbaar en zijn ze ongevaarlijk voor de gezondheid. Bij het vermijden van directe zonlicht of water/vocht kan je jaren genieten van onze longlife rozen.

Flowerboxen

De Roosindoos flowerboxen zijn juist zo bijzonder omdat ze van acryl zijn. Acryl heeft hele mooie eigenschappen. Het is bijvoorbeeld glashelder en transparant. Ook is acryl erg duurzaam en stevig. Wij adviseren om je flowerbox regelmatig schoon te maken om zo extra lang te kunnen genieten van een bijzonder geschenk. De flowerboxen zijn goed schoon te houden met het welbekende microfiber wonderdoekje. Deze is overal verkrijgbaar en zo krijg je heel gemakkelijk bijvoorbeeld vingerafdrukken weg.

Bestellen

Bestellen gaat snel en eenvoudig. Het bestellen van uw flowerbox gaat heel makkelijk en snel bij ons. Kies je flowerbox, Kleur doos en kleur roos bij onze “make your own” knopje. Kies een gewenste bezorg datum, na betaling zullen wij je bestelling ontvangen en snel in behandeling nemen.

Bestel je Longlife rozenbox voor 13:00 uur, dan word je flowerbox de volgende dag al bezorgd!

Bestel je onze verse rozenbox voor 19:00 uur, dan wordt je Roosindoos flowerbox binnen 2 dagen bezorgd.

Het is ook mogelijk om de flowerbox hetzelfde dag nog te leveren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt het er ook voor kiezen om je roos in doos flowerbox zelf op te halen. Dit kan in Eindhoven. Kies dan optie “zelf afhalen” tijdens het afrekenen. Wij zullen dan zelf contact met je opnemen om een tijdstip af te stemmen.

 

 

SNELLE VERZENDING

Volgende dag in huis!

LONGLIFE ROZEN

1-2 jaar houdbaar!

CADEAU-KLAAR

Cadeau-klare verpakking aan huis

GRATIS VERZENDING

Gratis verzenden binnen Nederland

INSTAGRAM@ROOSINDOOS